Tattoo Nazorg informatie - Banita tattoo Eindhoven

Als je op zoek bent naar waardevolle informatie over tattoo nazorg, ben je hier aan het juiste adres. Onze toegewijde pagina biedt een schat aan kennis over het behoud van je prachtige tattoo, vanaf het moment dat de inkt is gezet tot lang daarna. Op deze pagina gaan we je alles vertellen over tattoo nazorg! De foto's die je op deze pagina ziet zijn allemaal geheelde tattoo's. De klanten hebben onze nazorg tot de letter opgevolgd vandaar het fantastische resultaat. 
tattoo nazorg informatie

Tattoo nazorg is geen suggestie

Goede tattoo nazorg is geen suggestie; het is een essentieel onderdeel van het proces dat ervoor zorgt dat jouw kunstwerk blijft schitteren. Bij Banita Tattoo begrijpen we dit als geen ander en streven we ernaar om niet alleen fantastische tattoos te leveren, maar ook om onze klanten te voorzien van de nodige begeleiding voor een optimale nazorg.
tattoo nazorg tips

Waarom is tattoo nazorg belangrijk?

Allereerst bevordert het een snellere en effectievere genezing, waardoor je sneller kunt genieten van je nieuwe aanwinst. Bovendien draagt goede nazorg bij aan het behoud van de helderheid, kleur en algehele uitstraling van je tattoo op de lange termijn. Denk aan het beschermen van je investering - door de juiste nazorgpraktijken te volgen, blijft je tattoo eruitzien als de dag dat hij werd gezet.
waarom tattoo nazorg belangrijk is

Gedetailleerde tattoo nazorg informatie

Op onze website vind je gedetailleerde informatie over de elementen van goede tattoo nazorg. Van het reinigen en hydrateren van je tattoo tot het vermijden van blootstelling aan de zon en andere potentiële irritaties, we begeleiden je stap voor stap door het proces. Bovendien delen we tips en trucs om ervoor te zorgen dat je tattoo niet alleen geneest, maar ook schittert als nooit tevoren.
Bekijk de nazorg instructie
tattoo nazorg tips en informatie

Ons Team

Wojtas tattoo eindhoven

Wojtas_Tattoo

De eigenaar en tattoo artiest van onze tattoo studio in Eindhoven.

Wojtas is in vele verschillende stijlen gespecialiseerd. Hij is een bekroonde en prijswinnende artiest met vele jaren ervaring, hetgeen elke keer weer terug te zien is in zijn originele en geweldige ontwerpen.  

Stefan tattoo eindhoven

Stefan_Tattoo

Stefan is gespecialiseerd in black & grey tattoos en is de piercer van onze tattoo studio in Eindhoven. Je zult Stefan altijd zien in de shop. Hij is een gemotiveerde, prijswinnende artiest en zet de meest prachtige stukken

Happy customers

"Professionele tattoo studio"

Professionele tattoo studio die alles zet. Vriendelijk en praten erg goed Nederlands. Prijzen zijn erg redelijk. Bekijk de website en je ziet het zelf

Banita tattoo eindhoven
Paulina
"Ik ben altijd meer dan tevreden"

Ik vind dit een van de beste tattooshops uit Nederland, Ik ben altijd meer dan tevreden geweest over de resultaten en ik vind dat hun werk zwaar word onderschat. Ik kom altijd weer met een goed gevoel terug als ik een nieuwe tattoo wil

Banita tattoo eindhoven
M.
"Hele fijne plek!"

Hele fijne plek! Aardig, klantvriendelijk en professioneel! Wij gaan zeker terug voor onze volgende tattoos

Banita tattoo eindhoven
Damy

Uitgebreide tattoo nazorg informatie

Luister naar het advies van je tattoo artiest!

 • Maak je tattoo regelmatig schoon
 • Smeer nooit te veel tattoo crème
 • Pluk en trek niet aan velletjes en korsten
 • Blijf uit de zon totdat je tattoo geheeld is
 • Vermijd water zoveel mogelijk met je tattoo
 • Verzorg je tattoo totdat 'ie genezen is

Tattoo verzorging de eerste dagen

Is je tattoo ingepakt met een speciale tattoo folie? Dan hoef je de eerste dagen je tattoo helemaal niet in te smeren!!!

Er zijn allerlei producten op de markt die speciaal ontwikkeld zijn voor het genezen van tattoos. Tattoo crème, zalf, balm, lotion of butters. Voor ieder wat wils, maar niet elk product is voor iedereen geschikt.

Je helpt je tattoo sneller genezen als je je nieuwe tattoo eerst schoonmaakt voordat je hem insmeert. Ten eerste omdat je dan meteen alle infectie veroorzakende bacteriën weg wast met de zeep. Gebruik hiervoor een speciale zeep zoals Unicura. 

En ten tweede voorkom je zo dat je té veel lagen crème op je tattoo smeert, waardoor je poriën kunnen verstoppen. Hierdoor vertraagt het genezingsproces van je tattoo. Het is ook altijd aan te raden de laag crème zo dun mogelijk te houden


Let hier op:

Maak je niet meteen zorgen als het je niet altijd lukt om je tattoo schoon te maken. Bijvoorbeeld omdat je tattoo op een plek zit die je alleen maar thuis onder de douche kan schoonmaken. Dan doe je het gewoon als je weer thuis bent.

Tattoo nazorg crème is zo ontwikkeld, dat het heel makkelijk uitsmeert over je verse tattoo. Hierdoor trekt het na het insmeren ook nog eens helemaal in je huid. De crème blijft dus niet aan je kleding plakken.

Om zo lang mogelijk van je tattoo te kunnen genieten, raden we je aan de verzorging van je tattoo serieus aan te pakken.

Het eindresultaat en het uiterlijk van je tattoo hangt niet alleen af van de vaardigheden van je tattoo artiest, maar ook van de zorg die je eraan besteedt.


WAAROM IS TATTOO NAZORG ZO BELANGRIJK?

 • Tattoo nazorg is belangrijk voor het herstel van je tattoo
 • Tattoo nazorg voorkomt tattoo irritaties en infecties
 • Tattoo nazorg voorkomt onnodig bijwerken
 • Tattoo nazorg zorgt voor een mooi eindresultaat van je tattoo
 • Je kunt meer tattoo nazorg informatie vinden op Tattoo-Info.com